Zaključni družinski piknik

Spoštovani!

Kot veste bo v soboto, 1.julija 2023 zaključni dan nogometnega kampa Martinko 2023, ko se bodo vaši otroci pomerili s svojimi vrstniki in prejeli zaslužene medalje, starši pa se bomo v sproščenem ozračju zabavali ob pikniku, izvedli bomo Martinkov srečolov z bogatimi nagradami (športni dresi naših ambasadorjev in znanih slovenskih nogometašev, hišni aparati Bosch, …), odigrali nogometno tekmo z otroki, se zabavali na napihljivih igralih, nogometni odbojki, odbojki na mivki, nožni odbojki in še in še. . Vabljeni ste tako Vi kot Vaša družina.

Okviren program:


09:30 => zbor udeležencev kampa

10:00 - 11:00 => medsebojne tekme otrok in pričetek družinskega piknika

12:00 => podelitev medalj in konec uradnega dela kampa in Martinkov srečolov

Od 12:30 dalje => piknik in druženje vseh obiskovalcev kampa

 

• Vsi otroci ki sodelujejo na nogometnemu kampu imajo prost vstop do piknik prostora, kakor tudi vključeno hrano in pijačo. Prispevek na odraslo osebo (nad 15 let) znaša 8 EUR in vključuje hrano in pijačo v neomejenih količinah oziroma v kompletu z srečko za Martinkov srečolov 10 €. Otroci do 15 let imajo prost vstop in na voljo hrano in pijačo GRATIS.

• Otroci pridejo obvezno oblečeni v opremo Martinko 2023, starši pa prav tako v športni opremi da se lahko aktivno družimo z otroci.

• Z vašim prostovoljnim prispevkom boste pripomogli, da bomo lahko nabavili nove športne rekvizite in vstopili v novo sezono še bolje tehnično opremljeni ter tako omogočili kvalitetno vadbo vsem našim ekipam.

V nedeljo torej odpade skrb zaradi kosila – povabite tudi sorodnike in prijatelje, da se skupaj poveselimo ob zaključku sezone!


• Na pikniku bo na voljo igranje nogometa tako na umetni travi kot glavnem igrišču, odbojka na mivki za ženske, nogometna odbojka in košarka in še vrsta drugih dejavnosti. V kolikor si želite športno udejstvovati, bomo tega zelo veseli, zato le prinesite s sabo športno opremo. Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno že od 10:30 ure dalje.


• Ker pričakujemo večje število staršev in prijateljev nogometnega kampa Martinko 2023 vas prosimo, da svoja vozila parkirate na spodaj označenih parkirnih mestih saj parkiranje ob cesti pred samim vhodom ni dovoljeno.

 

V upanju, da se boste odzvali našemu vabilu, Vas lepo pozdravljamo, S spoštovanjem,

 


Matjaž Podgoršek
vodja nogometnega kampa

Mitja Ločičnik
Predsednik ŠD Šmartno 1928

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:041/741-814

Search