Šmartno ob Paki je širši okolici in Sloveniji že vrsto let poznano kot okolje, kjer ima nogomet svojo vlogo in pomen v lokalni skupnosti. Del te tradicije je nogometna šola, kjer tudi letos, že osmo leto zapored vabimo vse otroke na 3-dnevni poletni nogometni kamp Martinko.

Namenjen je otrokom iz bližnje in širše okolice – dečkom in deklicam v starosti od 6. do 14. let ne glede na nogometno znanje in članstvo v drugih klubih, saj je na prvem mestu druženje z vrstniki. Ker gre za dnevno druženje (otroci so pri nas med 9 in 17 uro), je primeren tudi za vse tiste, ki so navezani na dom, starše, bratce in sestrice. Pred pričetkom vadbe bomo otroke razdelili v starostne skupine, tako da bo vadba primerna za vsakogar.

Naša dnevna druženja se bodo začela v sredo, 28. junija 2023 in zaključila v soboto, 1. julija 2023, ko se bodo otroci preizkusili na prijateljskih tekmah. Sledilo bo druženje s piknikom, kamor Vas že sedaj vljudno vabimo ter pozivamo, da skupaj z otroki preživimo aktivno popoldne za dober namen.

  • Popularizacija nogometa in pritegnitev otrok v redni trenažni proces
  • Zbrati finančna sredstva za nakup športne opreme in ureditev infrastrukture v športnem parku
  • Omogočiti 4-dnevno druženje vsem zainteresiranim otrokom ne glede na ekonomski in socialni položaj
  • Promocija NK Šmartno 1928 v SAŠA regiji
  • Privabiti nešteto nasmehov na obrazih zadovoljnih otrok in staršev

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:041/741-814

Search