Pred pričetkom nogometnega kampa Martinko 2020 bomo za vse udeležence pripravili osnovne informacije dogajanja na kampu, ki bo med 25.6. in 28.6. potekal v Šmartnem ob Paki.

Zaradi specifične situacije zaradi epidemije Covid-19 bomo podroben program izvedbe lahko pripravili šele v zadnjem tednu v skladu z omejitvami in smernicami NIJZ. Pridržujemo si pravico do spremembe programa v kolikor omejitve ne bodo dopuščale varne izvedbe določene aktivnosti.

Udeleženci morajo obvezno imeti s seboj žogo, kopačke ali športne copate, plastenko za pijačo ter športno opremo (hlačke, majice). Priporočamo, da imajo s sabo vsaj 2 majici na dan, dodatne hlačke, in nogavice, brisačo, trenirko, kopalke in anorak. Za opremo in osebno garderobo tekom poletnega kampa skrbijo udeleženci sami. Otroci morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje ter s seboj prinesti zdravstveno kartico.

Otroci, stari med 12-14 let ki bodo prespali v Forest Camp Mozirje naj v petek na zbor v Mozirje pripeljejo kolo, poleg oblačil za prenočevanje naj poskrbijo tudi za pripomočke za osebno higieno.

S športnimi pozdravi,
Bogdan Trop, predsednik ŠD Šmartno ob Paki
Andrej Feldin, vodja kampa

   Navodila za udeležence

 

  Okvirni program Martinko 2020

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:031/668-525

Search