Novice

Vabimo vas na izredni občni zbor športnega društva Šmartno ob Paki, ki bo v četrtek, 15. 9. 2021 ob 18.00 uri v sejni sobi društva.

 

Dnevni red:

1.  Otvoritev občnega zbora

2.  Izvolitev organov občnega zbora

3.  Glasovanje o odstopu predsednika Bogdana Tropa

4.  Izvolitev novega vodstva

5.  Predstavitev aktivnosti v letu 2022 in potrditev

6.  Volitve v organe društva

7.  Razno

 

VLJUDNO VABLJENI!

UPRAVNI ODBOR ŠD

NK Šmartno 1928 : NK Brda 3:0 (0:0)

Čakš 58’, 88’, Danijel 60’

Šmarčani so danes prikazali lepo predstavo in s prekrasnimi goli poskrbeli za prvo letošnjo domačo zmago. S to zmago so ohranili realne možnosti za obstanek v 2.ligi in bodo o svoji usodi odločali sami na zadnjih dveh tekmah - na gostovanju pri Fužinarju in za zaključek na domači tekmi proti neposrednem konkurentu - ekipi Drave iz Ptuja. #GREMO ŠMARTNO !!!

0, 24.04.2021 19:49

Zmaga v Krškem

Zmagaaaaa!!! Člani slavili v Krškem. Končno je bila tudi fortuna na naši strani - Blaž Verhovšek v 92.minuti za zmago 0:1
 
NK Krško : NK Šmartno 1928 0:1 (0:0)
Verhovšek 92'
NK Roltek Dob : NK Šmartno 1928 2:1 (0:0)
Šipek 89’ (11m), Zenković 94; Trop 48’
 
Danes je sledilo nadaljevanje, letos že dvakrat prekinjene sezone v 2.SNL. Naši fantje so tokrat gostovali v Dobu pri Ljubljani in proti tretjeuvrščeni ekipi prvenstva prikazali borbeno igro in v 48.min po uspešno izvedeni 11-metrovki Matjaža Tropa celo povedli. Gostitelji so močno pritiskali, našim fantom pa so počasi počenjale moči tako da so bili gostitelji iz minute v minuto nevarnejši.
Povsem v izdihljajih tekme, v 89.minuti pa šok za naše fante, ko je sodnik po mnenju mnogih hitro pokazal na belo točko kar so gostitelji izkoristili in rezultat izenačili na 1:1.
A kot da to ni bilo dovolj, so favorizirani gostitelji v 94.minuti še enkrat zadeli za končnih 2:1 in našim fantom prizadejali boleč poraz ki ob zmagi Brd nad Primorjem 3:2 pomeni, da imajo sedaj pred začetkom skupine za obstanek kar 3 ekipe po 9 točk in bo boj za obstanek še zelo zanimiv.
A prikazane igre v zadnjem obdobju dajejo fantom navdih in vsi skupaj smo prepričani, da bo fantom uspel zastavljeni cilj - obstanek v 2.SNL.
Gremo Šmartn!!!!
NK Šmartno 1928 : NK Brežice Terme Čatež 1:1 (1:0)
Džumhur 32' ; Petrič 61'
 
Šmarškim nogometašem je končno uspelo premagati urok domačega igrišča in si v borbeni, disciplinirani tekmi priigrali pomembno točko v boju za obstanek v 2.SNL. Naši fantje so se dobro zoperstavili četrtouvrščeni ekipi prvenstvene lestvice a že v 9.minuti ostali brez Roberta Čakša, ki ga je zaradi poškodbe zamenjal Hasan Muzaferović. To naše fante ni zmedlo in so z zbrano igro imeli niti igre v prvem polčasu v svojih nogah. V 32.minuti po strelu Stiana Džumhurja pa BUMMMM! Naši fantje so povedli z 1:0.
V začetku drugega polčasa pa popolni napad gostov, ki so kar nekajkrat resno ogrozili vrata Domna Mrežarja. V 61.minuti pa napaka šmarške obrambe, ki so jo gostje izkoristili in rezultat izenačili na 1:1.
Vse do konca tekme smo lahko spremljali izenačen dvoboj z priložnostmi na obeh straneh a rezultat se ni več spremenil in ostalo je pri delitvi točk.
NK Šmartno 1928 : NK Krško  1:2 (0:1)
Čakš 82’; Pranjić 34’ (11m), Ćoza 49’
 
Nogometaši NK Šmartno 1928 so po dolgem "korona" premoru nadaljevali z nastopi v 2.SNL. V 13.krogu so na domači zelenici gostili nogometaše Krškega, ki pa se domov vračajo s pomembnimi 3. točkami.
Naši fantje so dobro začeli srečanje, imeli posest žoge in si priigrali nekaj polpriložnosti, nato pa v 34.minuti hladen tuš, ko je sodnik ob enem redkih protinapadov gostov pokazal na belo točko iz katere je bil natančen Pranjić.
Naši fantje so bili kar nekaj minut v šoku in se šele v zaključnih minutah znova zbrali in nekajkrat resno ogrozili gostujoča vrata.
 
Začetek nadaljevanja pa povsem po željah gostov, ki so v 49.minuti po predložku in zadetku Ćoze z glavo povišali vodstvo na 0:2.
Pri obeh zadetkih je bil vratar Mrežar na žogi a mu je ni uspelo preusmeriti izven vrat.
 
Šmarčani niso imeli več kaj izgubiti in krenili proti gostujočim vratom z vsemi močmi in v 82.minuti je Robert Čakš po predložku Žige Pesjaka le spravil žogo v nasprotnikovo mrežo.
Šmarčani so si do konca priigrali še nekaj lepih priložnosti a do zadetka žal niso uspeli priti tako da so se gostje iz Krškega po zadnjem sodnikovem žvižgu veselili novih 3 točk.
Prihodnjo nedeljo, 28.marca ob 15.uri šmarčani na domačem igrišču gostijo četrtouvrščeno ekipo 2.SNL - Brežice Terme Čatež.
0, 24.02.2021 12:41

PRIČENJAMO S TRENINGI

Dragi nogometaši in njihovi starši, obveščamo vas, da v petek, 26. februarja po daljšem prisilnem premoru zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z Covid-19 pričenjamo s trenažnim procesom mlajših selekcij. Vaši trenerji vam bodo poslali podrobne informacije o terminih treningov.
Treningi bodo potekali v skladu s priporočili NIJZ.
Komaj čakamo da se znova srečamo na nogometni zelenici.

Namenite del odmerjene dohodnine Športnem društvu Šmartno ob Paki ter mu tako pomagajte pri nadaljnjem razvoju in vzgoji mladine.

Spoštovani nogometni navdušenci!

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji vam omogoča, da sami določite, kje bo končal del zneska odmerjene dohodnine. Do 0,5 % slednjega lahko namenite v različne namene. Med možnimi prejemniki je tudi naše športno društvu, ki bi bilo zelo veselo vaše pomoči.

POMEMBNO je, da se višina vaše dohodnine zaradi tega ne spremeni in da tu ne gre za dodaten izdatek, temveč za znesek, ki ga v nasprotnem primeru prejme država.


Kako nameniti del dohodnine našem športnem društvu?
Postopek je zelo enostaven, opravite pa ga lahko preko spleta ali s poštno pošiljko.

Če ste uporabljate sistem eDavki (za uporabo potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo), lahko to storite z nekaj kliki na računalniku. Do spletnega obrazca za oddajo zahtevka lahko dostopate TUKAJ.

V nasprotnem primeru pa natisnite in izpolnite preprosto izjavo (PRENOS IZJAVE) ter jo po pošti pošljite eni izmed izpostav Finančnega urada Republike Slovenije (kliknite TUKAJ za seznam in podatke o izpostavah).

 

Navodila za izpolnjevanje obrazca
Na Seznamu upravičencev do donacij za leto 2020 (povezava se nahaja zgoraj) poiščite naše športno društvo - ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI - davčna številka 32004958. Z obrazcem lahko znesek dela dohodnine razdelite med do pet prejemnikov. Namenite jim lahko 0,1 %, 0,2 %, 0,3 %, 0,4 % ali 0,5 % dohodnine, seštevek pa ne more presegati 0,5 % dohodnine.

PREKO SPLETA
Davčno številko (32004958), ki se na seznamu nahaja v tretjem stolpcu, prepišite v levo okence spletnega obrazca. V desno okence vpišite odstotek dela dohodnine, ki ga želite nameniti našem društvu.

FIZIČNI OBRAZCEC (ODDAJA PPREKO OBIČAJNE POŠTE)
Na natisnjenem obrazcu zgoraj levo izpolnite zahtevane podatke, spodaj so že vpisani podatki našega društva. 

Rok za oddajo zahtevka
Svoj zahtevek morate oddati najkasneje do 31. decembra, v kolikor želite, da bo izbranemu klubu ali društvu del zneska vaše dohodnine preusmerjen že za leto 2020. Vaša odločitev velja do preklica, oziroma do oddaje nove zahteve.

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:041/741-814

Search